Апартаменти

Избери сграда

Брой стаи

Етаж

Изложение

Площ

Цена

Гледка

Наличност

2 / 7
Брой стаи
Тристаен
промо
Етаж

3

Изложение
Изток
Площ

118,48 м2

Цена

169,100 EUR

Гледка

море

Наличност
Свободен
2 / 9
Брой стаи
Двустаен
промо
Етаж

3

Изложение
Изток-Запад
Площ

90,03 м2

Цена

128,520 EUR

Гледка

ъгъл море

Наличност
Свободен
3 / 7
Брой стаи
Тристаен
промо
Етаж

3

Изложение
Изток
Площ

11 846,00 м2

Цена

130,000 EUR

Гледка

море

Наличност
Продаден
5 / 8
Брой стаи
Двустаен
промо
Етаж

3

Изложение
Изток-Запад
Площ

79,80 м2

Цена

108,900 EUR

Гледка

ъгъл море

Наличност
Свободен
5 / 9
Брой стаи
Двустаен
промо
Етаж

3

Изложение
Изток
Площ

90,40 м2

Цена

118,650 EUR

Гледка

море

Наличност
Свободен
7А / 11
Брой стаи
Двустаен
промо
Етаж

3

Изложение
Север- Юг
Площ

83,17 м2

Цена

86,000 EUR

Гледка

градина

Наличност
Свободен
7А / 12
Брой стаи
Двустаен
промо
Етаж

3

Изложение
Север- Юг
Площ

92,79 м2

Цена

89,000 EUR

Гледка

градина

Наличност
Свободен
8 / 6
Брой стаи
Тристаен
промо
Етаж

3

Изложение
Изток-Запад
Площ

124,23 м2

Цена

139,900 EUR

Гледка

фронт море

Наличност
Свободен
8 / 8
Брой стаи
Двустаен
промо
Етаж

3

Изложение
Изток-Запад
Площ

83,11 м2

Цена

122,100 EUR

Гледка

фронт море

Наличност
Свободен
8 / 10
Брой стаи
Двустаен
промо
Етаж

3

Изложение
Север- Юг
Площ

73,21 м2

Цена

89,300 EUR

Гледка

градина

Наличност
Свободен
9 / 7
Брой стаи
Тристаен
промо
Етаж

3

Изложение
Изток
Площ

124,62 м2

Цена

189,700 EUR

Гледка

море

Наличност
Свободен
9 / 8
Брой стаи
Тристаен
промо
Етаж

3

Изложение
Изток
Площ

112,73 м2

Цена

165,700 EUR

Гледка

море

Наличност
Свободен
9 / 9
Брой стаи
Двустаен
промо
Етаж

3

Изложение
Север- Юг
Площ

77,47 м2

Цена

97,000 EUR

Гледка

басейн , градина

Наличност
Свободен
9 / 10
Брой стаи
Тристаен
промо
Етаж

3

Изложение
Изток
Площ

112,93 м2

Цена

166,000 EUR

Гледка

море

Наличност
Свободен
10 / 49
Брой стаи
Двустаен
промо
Етаж

3

Изложение
Запад
Площ

66,58 м2

Цена

69,200 EUR

Гледка

поля

Наличност
Свободен
10 / 50
Брой стаи
Едностаен
студио
Етаж

3

Изложение
Запад
Площ

38,53 м2

Цена

44,630 EUR

Гледка

поля

Наличност
Свободен