Често задавани
въпроси

Long Beach Apartments е на първа линия до плажа и морето в кк. Шкорпиловци. Комплексът е от затворен тип, разположен в непосредствена близост до море, планина и природен парк Камчийски Пясъци. Виж на Картата

Моля свържете се с нас и ще уточним удобен за Вас ден и час за оглед!

Сумите които се заплащат и са свързани с нотариалните такси, данък за придобиване на имот към съответната община, такси по вписване на промените по имота в Агенцията по Вписвания. Таксите зависят от стойността на апартамента (материалния интерес). Винаги можете да разчитате на нас за по подробна информация относно таксите, след избор на апартамент при нас!

Работното време на Офис Пропърти е от понеделник до петък от 9,00 до 16,30 часа.

Може да бъде извършен Оглед извън това работно време при предварително уточнен ден и час!

Ние разполагаме с много и разнообразни имоти!

Винаги е много полезно да определите ориентировъчни насоки в своето търсене!
Като:
– Видове апартаменти от които се интересувате,
– ориентировъчен бюджет,
– желан изглед и
– разположение на апартамента.

Long Beach Apartments разполага с голям озеленен парк, поддържана вътрешна пътна мрежа и пешеходни алеи, парко места, охрана, видео наблюдение, пропускателен режим, 3 басейна, поддържани входове, осветление във всички общи части, асансьорни системи и WiFi в общите зони!
За да бъде всичко в добър обслужен и спретнат вид се полагат много грижи. Таксата която се заплаща за поддържане на комплекса се определя на база квадратурата на апартамента Ви!

Комплекс „Лонг Бийч Апартаменти“ е разположен на най-дългия плаж на Балканите!
Пред него,на север започва Природен Парк „Камчийски пясъци“, можете да направите дълга плажна разходка до самото устие на река Камчия!
Можете да се позабавлявате с плаване с лодка по река Камчия или да поспортувате с каране на водно колело!
От южната страна на комплекса започва горски фон който попада под Натура 2000!
Организирайте си Прохладни горски подвизи, изкачване и активни занимания за Вас, семейството, приятелите и домашните любимци.
В близост можете да се насладите на ворски спортове и атракции, 5D кино, лятно кино, приятни вечери на плажните заведения.
И още много можете да намерите за Вашия релакс или за Вашата активна почивка!

Long Beach Apartments предлага извършване на допълнителни услуги за собствениците на апартаменти – технически и почистване.
Съдействие при получаване на техника, монтажа и; получаване на мебели и монтажа им. Дребни ремонти, боядисване, почистване, пране на постелъчно бельо и др.
Тези услуги се извършват по утвърден ценоразпис. Ремонтите и други специфични услуги по оферта.